STOKBROOD XXL

STOKBROOD XXL

Klant: Broodenbanketkado.nl
Opdracht: Promostory & Marketing

Stokbrood XXL is onderdeel van broodenbanketkado.nl. Het onderscheidend vermogen van deze onderneming? Héééééééél groot ambachtelijk lekkers!

De kracht van deze ondernemer: Naast zijn niet te stuiten enthousiasme en creativiteit durft hij anders te denken….groter! Met deze kracht levert hij ambachtelijk lekkere en zuivere producten waarmee jij je kunt onderscheiden bij jouw klanten. Alle producten worden met passie en zorg gebakken en helemaal aangepast aan jouw wensen: jouw logo op het brood, op het mes of de servetten? Niets is hem te gek, hij zorgt voor jouw onvergetelijke binnenkomer!

Zijn websites:

www.stokbroodxxl.nl
www.broodxxl.nl
www.broodenbanketkado.nl

LULKOEK tijdens de European Canal Parade 2016

LULKOEK (echt waar ;))

Klant: LULKOEK.nl
Opdracht: Promo tijdens European Gay Parade 2016

Dit FB bericht van Lulkoek behoeft geen uitleg geloof ik:

‘Het is rond! We staan met een stand op Prinsengracht 661 ! Het is allemaal ontzettend snel gegaan, van wild ideetje tot een complete stand in minder dan een week! Stickers, T-shirts, een bakfiets, honderden zakjes koek met regenboog-kaartje, gebakken, ingepakt en geleverd… pffff!

Met dank aan Bastiaan en Vincent (vanaf hun vakantie-adressen!) van Pipolbroodenbanketkado.nlpuurondernemerskracht.nlKrek.nl en natuurlijk onze banketbakkers!

Want als je lulkoek wilt verkopen, moet je ook mensen hebben die er flink aan willen trekken!’